Alla inlägg den 15 april 2007

Av Cicci - 15 april 2007 22:03

Var ute på krogen igår med Steph. Hade lovat henne att följa med eftersom hon precis blivit 18. Viper room, var vi ute på. Ett fjortisställe kan man väl säga...


Hur som helst. Hela kvällen var kul. Vi söp dansade fett och blev fulla. På hemvägen blev jag mer och mer iriterad när jag märkte att ena av mina studentskive biljetter var borta...så antaglien har jag tappat en..

Som jag själv kommer få betala för...

Bra där cicci, du lyckades tappa någonting ännu en gång. Fantastiskt.


På hemvägen från stan, så ropade vi in en taxi vid tullinge centrum. Vi hann åka ned till parkhem. Steph sa "fast pris tar vi, 80 kr" "skriv in det"

Han skrev inte in någonting, han hade inte ens något att skriva in på. Öööh skum jävel tänkte jag. Sen fråga steph vilket taxibolag han kom ifrån, han blev tyst sa ingenting. Vad vare för en störd idiot? Steph fråga igen ytterligare tre gånger. "Solna" sa han efter ett tag, cp idiot han blev fett iriterad och tvärnitade bilen, och vi var tvungna att kuta iväg, han höjde nävarna och hotade steph. Vilket cp alltså, vi tog registrerings numret, eller jag försökte iallafall. Tror ja sa fel om nån siffra, men när vi ringde polisen ville inte dom hjälpa oss alls. Vi var skiträdda på vägen hem.

Kul att polisen i detta land hjälper till...



Hela dan har jag legat i sängen, haft världens jävla baksmälla. Huvudet värkte som fan och i samma veva får jag min mens. fyfan både mensvärk och huvudvärk, hur mycket ska man stå ut med egentligen??

 Men jag tycker synd om steph, hon har jobbat hela dan. Jag har bara legat i sängen och ruttnat, tyckt synd om mig själv för att huvudet värkte.




Ovido - Quiz & Flashcards